Looking For Anything Specific?

Βίδας: «Ο Αντετοκούνμπο αγγίζει την καρδιά μου» (vid)

 

 



  O Κυριάκος Βίδας , διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που πλέον ζει μόνιμα στο Σικάγο (ΗΠΑ), επισκέφθηκε για ένα 48ωρο την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσει φίλους και γνωστούς από το παρελθόν. 

Ο άλλοτε γκαρντ των «πρασίνων» φιλοξενήθηκε στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ενώ βρέθηκε τόσο στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και στο Αλεξάνδρειο. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 δήλωσε:

 Για την εποχή που έπαιζε στον ΠΑΟ

«Είχαμε την ίδια πεντάδα για τρία χρόνια. Κορωναίος, Στεργάκος, Κόντος, Κοκολάκης κι εγώ. Ο Πολίτης ήξερε πως ήμουν το κομμάτι που έλειπε. Εγώ ήμουν δυάρι, εκείνη την χρονιά που ήρθα κατάλαβε πως ήμουν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Το να κερδίσεις τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα σημαίνει πως η ομάδα σου έχει δύναμη. 

Θυμάμαι πάντα το μπαράζ της Κέρκυρας με τον Άρη. Θα πάω στην Κέρκυρα φέτος έπειτα από 40 χρόνια. Πώς πέρασαν τα χρόνια... 

Για τον Νίκο Γκάλη

"Ο Γκάλης είχε μια φοβερή κίνηση. Τον έπαιζες από δεξιά πήγαινε αριστερά, τον έπαιζες αριστερά έμπαινε από δεξιά... Ο Νίκος είχε αυτό το spin move , δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις. Είχε άλμα, φοβερός σουτέρ ο Νικ. 

Για την Ευρωλίγκα:

«Όταν πρόσφατα ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Ευρωλίγκα ήμουν στο Σικάγο, έβλεπα τα ματς σε ένα μπαρ, φορούσα φανέλα του Παναθηναϊκού. Φώναζα «αυτή είναι η ομάδα μου. Πώς να καταλάβουν; Έπαιζα σε αυτή την ομάδα πριν από 40-45 χρόνια. Είχα τόσο χαρά». 

Για την Εθνική ομάδα 

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε από πού ήρθε. Αυτό είναι το κλειδί, να μην ξεχνάς από πού προέρχεσαι. Μου αγγίζει την καρδιά που είναι εδώ, παίζει. Ελπίζω να προκριθούμε στο Παρίσι».
 



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια